Blog | EDAYS.bg

Blog

Стативи за рисуване

Ако търсите подходящ статив за рисуване, може да посетите този линк: стативи

Художествените материали се преместиха

Скъпи приятели, художествените материали се преместиха на нов сайт! Посетете и разгледайте тук: https://hobimagazin.bg/

Инструкция за сглабяне на уред за опушване на месо с стъкло

1. Съдържание на опаковката:
- камера за опушване -1 бр.
- стъкло - 1 бр.
- рафт за риба - 2 бр.
- шиш за окачване- 3 бр.
- куки за месо - 10 бр.
- малко чекмедже за стърготини -1 бр.
- голямо чекмедже за дървени въглища -  1 бр.
- термометър - 1 бр.
- крепежни елементи

- настоящата инструкция

.

Рецепта за домашен пушен салам

Няма по-вкуснен от домашно приготвения салам. Важно е месото да е прясно, а подправките да са в точните пропорции. Спазвайки стриктно рецептата, със сигурност колбасите Ви ще са винаги с чудесен вкус. Използвайте нашата рецепта и няма да сгрешите. Разбира се за да го приготвите, ще Ви е необходим и един от уредите ни за опушване на месо. С него освен месо и риба, могат да се приготвят и вкусни домашни салами и колбаси. Ето и рецептата:

Вкусна рецепта за пушено месо

В хранителните магазини разнообразието от пушени меса е голямо. Предлага се пилешко, свинско, сланина, риба и др. Всички те обаче притежават наистина пушен вкус, но са минали през много преработка и съдържат доста изкуствени овкусители, оцветители и консерванти. Опушеният им вкус се дължи на добавения изкуствен течен пушек. 

Ние Ви предлагаме да разгледате и да изберете една от нашите пушилни за да си направите истинско пушено месо у дома.Технологията не е сложна и лесно можете да я приложите в домашни условия. Процесът представлява естествено влизане в контакт на месото с пушек и едновременното му консервиране. Резутатът е здравословно, полезно и много вкусно сготвено месо. 

© 2017 | Website by Semantic.bg