® Къща за куче XXL | EDAYS.bg

Къща за куче XXL

Малко хора знаят, че в Америка месец юли е национален месец за ремонт на кучешките къщи. Ние нямаме такава традиция, но тя не е нужна за хората, които обичат своето домашно куче и са готови да му осигурят всичко, от което се нуждае.

А от какво се нуждае едно куче?

Наред с храната, грижите, любовта, то има нужда и от свое  лично пространство. За нас неприкосновеното ни лично пространство е домът. За четириногите домашни любимци - тяхната кучешка къщичка. Въпросът дали кучето ни се нуждае от своя къща, отпада от само себе си. Когато решим да приютим някое мило кученце, трябва да му направим място не само в сърцето си, но да му осигурим и физическо място, което то да приеме.

Ако живеете в къща с двор, кучешката къщичка е задължителна. На какви условия трябва да отговоря къщата на Вашия домашен любимец?

 

Условия, на които трябва да отговаря къщичката за кучето

 

Както нашите къщи, и тази на кучето трябва да бъде комфортна и удобна, да бъде изолирана от дъжд и вятър, от слънчев пек и смразяващ студ. В законодателствата на някои държави условията на кучешките къщи са въведени със закон, ако животното живее целогодишно на двора. Законът обаче не може да замени хуманността - качество, което е нужно, за да се отглежда куче у дома.

При избора на къщичка стопанинът, който обича кучето си, иска то да се чувства комфортно и внимава за размера на къщичката му, за да му бъде уютно в двора или градината. Добре е да се провери от какъв материал е изработена и дали покритията са безвредни за домашния любимец. И да бъде намерено най-подходящото място, създаващо чувство за защитеност, за да може кучето да я хареса и използва с удоволствие.

 

Кафява къща за куче ХXL

 

XХL  размер за кафява къща за куче е  предложение, което може да отговаря на изискванията за Вашия домашен питомец. Тя е изработена от естествена дървесина. Смърчът е здраво дърво, което прави къщичката надеждно място за домашния Ви любимец. Покривът е изолиран с битумно покритие, а четирите крачета, на които стои, се регулират по височина, независимо едно от друго.

Вътрешните размери на къщата са  99 см широчина и дълбочина е 118 см. Размерите на вратичката са 51см х 70 см. Размери на къщата в сглобен вид са 107 (ширина) х 140 (дълбочина) х 129 (височина) см  Предназначена е за използване на открито.

 

Забележка: Посочената цена е с ДДС, но не включва сумата за

Размери: 107 cm × 140 cm × 129 cm
Тегло: 60 kg

Поръчайте само с едно натискане на бутона! Въведедете името и телефонния си номер и ние ще ви се обадим, за да уточним подробностите.

Лесна поръчка

Цена 270.67лв
259.60лв

Или въведете количество и продължете за нормална поръчка във или извън работно време

Кучешка колиба за големи породи
Кучешка колиба за големи породи
0/5
© 2017 | Website by Semantic.bg