® Метална хранилка за куче S/М | EDAYS.bg

Метална хранилка за куче S/М

Храненето на домашните любимци е важен елемент от тяхното отглеждане. За кучето можем да кажем, че не е претенциозно относно съда, в който ще му се поднесе храната. Отговорност на стопите му е да осигурят подходящ съд за хранене. На какви условия трябва да отговаря той?

Най-напред трябва да е съобразен с размерите на породата, от която е кучето. Следващото изискване е да бъде съобразен с обема на дневната му дажба храна. Нелепо е да се храни куче в прекалено голям съд, в който свободно може да влезе, или в прекалено малък, който не побира необходимото количество. Съдът трябва да е изработен от подходящ материал, който се измива лесно и не поема миризми от храната. Не бива да се забравя, че обонянието на кучето е многократно по-силно от това на човека и когато съдът му е измит с препарат, трябва да е обилно изплакнат с вода, за да не съдържа остатъчни миризми от химикали.

Не всички материали са подходящи за изработка на съдове за храна на кучето. Пластмасата поема миризмите, а дървото лесно изгнива от влагата. Затова металните съдове са оптималният вариант за материал. Те трябва да не ръждясват и да се поддържат лесно. Предложението ни за съд за хранене отговаря на необходимите изисквания.

 

Метална хранилка за куче S/M

 

Хранилката е изработена от поцинкована ламарина с дебелина 1 мм. За по-голяма здравина и против корозия сглобката е направена с попнитове.

За да се предпази храната от гризачи и котки, вратичката е с изработена с магнит. Каучукови уплътнения намаляват шума при отваряне и затваряне. Ширината на отвора е 19 см, а вместимостта - 10 литра.

 

Размери: 20 cm × 22 cm × 48 cm
Тегло: 5 kg

Поръчайте само с едно натискане на бутона! Въведедете името и телефонния си номер и ние ще ви се обадим, за да уточним подробностите.

Лесна поръчка

Цена 81.91лв
-30.00лв

Или въведете количество и продължете за нормална поръчка във или извън работно време

Метална хранилка за куче
Хранилка с механизъм за затваряне
Хранилка за куче
Хранилка с буфер за куче
0/5

Може да харесате още..

© 2017 | Website by Semantic.bg