® Стърготини за уред за опушване на месо | EDAYS.bg

Стърготини за уред за опушване на месо

За да си направите вкусни и ароматни ястия с омаен опушен аромат, е необходимо да предвидите всички малки детайли на процеса опушване. След като сте избрали подходящия уред, който отговаря на изискванията Ви, трябва да помислите и за една малка наглед, но много важна подробност. Това са стърготините, които ще ползвате за опушването.

Ще ви помогнем да се ориентирате в разнообразието, което предлага пазарът. А той може да задоволи капризите на клиента по всички възможни изисквания. Стърготините са различни по аромат, както и по едрина на талаша. Как да изберете най-подходящото?

 

Стърготини от буков талаш - най-благоприятно и подходящо средство за опушване за българския вкус

 

Буковите стърготини придават отличен вкус на месото и рибата. Дървото се подбира ръчно, като се търси определен процент влажност в него, а дървесината е с добро качество, за да не се променя вкуса на продуктите по време на опушване. Стърготините правят лек дим, който тлее дълго и имат приятен лек аромат, който не се натрапва. Може да се опушват меса, риба, зеленчуци, сирена или колбаси, както и сланина.

Лекият дим е с оптимална температура, така че изпича добре и прониква в продукта, без да натрапва своя аромат. Доминиращ остава основният аромат на продукта, леко нюансиран от  мириса на буково дърво.

 

Висококачествените букови стърготини, можете да закупите на чувал.

 

Забележка: Посочената цена за доставка е с ДДС, но не включва сумата за доставка.

Размери: 12х40х50

Тегло 1,25 кг

 

Поръчайте само с едно натискане на бутона!

Въведете името и телефонния си номер и ние ще ви се обадим, за да уточним подробностите.

Размери: 12 cm × 40 cm × 50 cm
Тегло: 1.25 kg

Поръчайте само с едно натискане на бутона! Въведедете името и телефонния си номер и ние ще ви се обадим, за да уточним подробностите.

Лесна поръчка

Цена 5.00лв
7.00лв

Или въведете количество и продължете за нормална поръчка във или извън работно време

Букови стърготини за опушване на месо
Домашна пушилня
0/5
© 2017 | Website by Semantic.bg