® Хранилка за птички с двойно стъкло | EDAYS.bg

Хранилка за птички с двойно стъкло

Хранилка за птички с двойно стъкло ще стои страхотно, закачена както в двора или в градината Ви, така и под Вашия навес или балкон. Напълнете я с храна и я закачете на най-подходящото място. Няколко закачени хранилки за птици във Вашия двор ще са чудесен начин да се увеличи броят и разнообразието на птиците, които го посещават. 

Хранилка за птички с двойно стъкло е изработена изцяло от естествена букова и иглолистна дървесина. Моделът е изчистен и практичен. Достатъчно голяма да събере количество храна, което ще стигне за няколко дни. Състои се от покрив, отделение с двойно стъкло за сипване и съхранение на храна, здраво дъно и връвчица за закачане. Покривът е разположен така, че храната в хранилката да се запази суха, дори ако хранилката е на вън на открито. Той служи и за капак, който се отваря и затваря. През него се сипва и се пълни отделението за храна. Самото отделение се състои от две дървени страници и две стъкла. Стъклата са здраво закрепени и обезопасени. Няма опасност да се счупят и птиците да се наранят на тях. Благодарение на тях, по всяко време можете да видите колко количество храна е останало и кога храната в хранилката е свършила. В долната си част отделението за храна завършва с отвори. Те винаги поддържат еднакво количество храна на дъното. Докато се хранят птиците, през отворите пада постоянно нова храна от отделението. Хранилка за птички с двойно стъкло не е боядисана. Натуралният цвят на дървото е запазен такъв какъвто е, като допълнително е подчертан с опушен ефект. 

Птиците имат нужда от Вашата помощ и от допълнителна храна.

Привлечете дивата природа по-близо да Вас и до Вашите деца.

Нашите съвети:

  • през лятото птиците намират храната си по-лесно, но през зимата им става по-трудно. Още с първото падане на снега те имат нужда от допълнително количество храна. Винаги трябва хранилките да са пълни. Веднъж нахранили се от там и открили новият източник на храна, те ще разчитат постоянно на него.
  • с каква храна да пълните хранилката - слънчогледови семена, просо, пшеница. Задължително е ядките и семената да са сурови и да не съдържат сол или други овкусители.
  • къде да закачите хранилката - закачете я на долните клони на някое дърво, в парка, в градината си, на балкона или на друго подходящо за това място. Хранилката трябва да е на разстояние най-малко 2м далече от земята, да има достатъчно свободно пространство за да може птиците да летят около нея.
  • почистване - важно е редовно да почиствате хранилката. Особено през топлите месеци има риск от размножаването на вредни бактерии. Птиците са податливи към инфекции и трябва да се внимава. Носете ръкавици и подходящите за целта четки. Често пъти ако имате възможност измивайте изцяло хранилката с вода и почистващ препарат и я оставете да изсъхне.

* Посочената цена е с ДДС, но не включва сумата за доставка. 

Тегло: 1 kg

Поръчайте само с едно натискане на бутона! Въведедете името и телефонния си номер и ние ще ви се обадим, за да уточним подробностите.

Лесна поръчка

Цена 25.08лв
-30.00лв

Или въведете количество и продължете за нормална поръчка във или извън работно време

Хранилка за птички с двойно стъкло 1
Хранилка за птички с двойно стъкло 1.2
Хранилка за птички с двойно стъкло 1.3
0/5

Този продукт е изчерпан, но може да харесате:

© 2017 | Website by Semantic.bg